HJEMMESKOLE

Sist oppdatert 26. mars 2020 14:46

SKOLEN ER INNTIL VIDERE STENGT T.O.M 13.04.2020
Regjeringen besluttet tirsdag at alle landets skoler fortsatt skal være stengt til og med 13.april, og at perioden kan bli forlenget.
Det betyr at den nettbaserte hjemmeundervisningen vil fortsette enda en tid fremover.Når det er sagt, er vi mektig imponert over elevene på Skudenes Ungdomsskole. De har virkelig brettet opp ermene, de “møter opp” til timene og gjør en fantastisk jobb i denne vanskelige og ufattelige situasjonen.APPLAUS til DERE!

SHOWBIE OG TEAMS
Undervisningsoppleggene legges ut til elevene i Showbie, mens kommunikasjon med elevene foregår i TEAMS (chat, videomøte osv).

KONTAKT MED SKOLEN
Vi ber om at foresatte i hovedsak fremdeles bruker VISMA til forespørsler. Anbefaler alle som ikke har gjort det enda, om å laste ned appen. Det vil gjøre det lettere for alle å holde seg oppdatert på den informasjonen som vi legger ut.
Slik det er nå ,vil det være mulig å nå oss i administrasjonen på telefon. Vi anmoder primært om at det tas kontakt i arbeidstiden 08.00 – 15.30. Ved særskilte tilfeller, kan man selvfølgelig ta kontakt utenom disse tidene også.

Rektor: 92 89 98 05
Inspektør: 95 85 74 70
Sentralbord: 52 81 23 07

La oss stå sammen om denne nasjonale dugnaden for å stanse smitten og ikke glem å ta godt vare på hverandre!