JOGGEDAG / AKTIVITETSDAG

I dag har vi hatt en annerledes skoledag. Dagen startet med joggeløp for alle elevene i nærmiljøet. Løpet gikk rundt Allmannamyr og golfbanen. Innsatsen var god selv om været ikke var helt med oss. Etter løpet hadde vi ulike aktiviteter på tvers av klassene som volleyball, fotball, gaming, biljard, musikk/dans, skyting, hobbbyverksted, brettspill og boblefotball som elevene kunne velge mellom. På slutten av dagen samlet vi oss i aktivitetssalen til premieutdeling , underholdning og blime-dansen. Det var god stemning i aktivitetssalen .

“Sosial læring skjer både i undervisningen og i alle andre aktiviteter i skolens regi. “

God høstferie !

Like før start…
Mange valgte volleyball som dagens aktivitet
Boblefotball er fotball for alle!
Noen prøvde seg i klatreveggen.
Biljard er geometri i praksis
Kantinegjengen sørget for mat til alle.
Racing var populært.
Gaming
Ida sang både coverlåt og egen låt.
Felles samling i aktivitetssalen
Blime dansen